onze projecten

Amsterdam Airport Schiphol – © Roger Cremers

Communicatie over ontwikkelingen Schiphol

Voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat verzorgt birds & bridges de externe communicatie van de ontwikkelingen rondom Schiphol. Van strategisch advies en het maken van communicatieplannen tot en met het uitvoeren van het voorgestelde advies. Bijvoorbeeld door de productie van on- en offline communicatiemiddelen en de inhoudelijke voorbereiding van werkbezoeken van de minister en van informatiebijeenkomsten voor omwonenden.

 • PR voor ontmanteling Nederlands paviljoen

  Voor het Ministerie van Buitenlandse zaken werkt birds & bridges aan het opstellen van de verhaallijnen en kernboodschappen van de verschillende paviljoenonderdelen en hun circulaire verhaal. Ook levert birds & bridges bijbehorende websiteteksten, een Q&A en een factsheet.

  https://dutchdubai.com/the-circular-pavilion/

  Picture ©Dutch Dubai

 • BD en PR voor biobased materiaal ‘mycelium’

  Het organiseren van een lezing en diverse workshops tijdens Dubai Design Week over mycelium als biobased materiaal en de verschillende toepassingen.

  Onderzoeken en initiëren van samenwerkingen met verschillende partijen in de VAE om mycelium een platform te geven en kennis over het maken van mycelium en de toepassingen te delen.

 • PR voor Nederlands paviljoen – Expo 2020 Dubai

  Voor V8 Architects, architect van het Nederlands paviljoen voor de wereldexpo in Dubai, verricht birds & bridges alle nationale en internationale PR.

  In directe samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het consulaat in Dubai.

  v8architects.com

 • PR tijdens Dubai Design Week

  Kansen creëren voor lezingen en workshops voor opdrachtgevers. In nauwe samenwerking met de organisatie van Dubai Design Week en Downtown Design meedenken over invulling van hun programma rondom het thema duurzaamheid.

 • Kwartiermaker in de VAE

  Advies en een frisse blik voor diverse opdrachtgevers over de ontwikkelingen en kansen in Dubai.

 • BD voor Marjan van Aubel Studio

  Eerste verkenning van de VAE markt en mogelijkheden voor nieuw werk. Bezoeken aan Dubai Design District, Alserkal, Mohammed bin Rashid Al Maktoum Solar Park, Jameel Arts Centre.

  marjanvanaubel.com